Станаха ясни избраниците на Балъков за Черна гора и Англия

Станаха ясни избраниците на Балъков за Черна гора и Англия
септември 30 16:26 2019

Селекционерът на българския национален отбор Красимир Балъков представи играчите, които ще бъдат част от групата за двубоите от европейските квалификации срещу Черна гора и Англия.

Легендата от САЩ ’94 е направил няколко промени спрямо двубоите срещу Англия и Ирландия през септември, които бяха загубени на Острова.

24 са повиканите от Балъков футболисти, а завръщане в състава правят капитанът на ЦСКА Петър Занев, стражът на Левски Николай Михайлов и нападателят на Черно море Исмаил Иса.

За пореден мач ще имаме и дебютиращи играчи. Това сега са Камен Хаджиев, който през лятото премина от Берое в унгарския Пушкаш, и 26-годишното крило на Локомотив Пловдив Бирсент Карагерен.

Отново отборът с най-много представители в националната гарнитура ще бъде Лудогорец, който има четирима свои играча в състава, включително и легионерите Вандерсон и Марселиньо.

Селекционерът на България Красимир Балъков обяви финалния списък с повикани футболисти за предстоящите двубои с Черна гора и Англия ??#MNGBUL #BULENG

Публикувахте от Team Bulgaria в Понеделник, 30 септември 2019 г.