Palms Bet Начален Бонус Спорт

Бонуси за Онлайн Залози България

Играчите, които имат интерес към залаганията на спорт, могат да получат бонуси без да правят нищо друго, освен да се регистрират и депозират! Поредица от нови уебсайтове се появиха на сцената и се надпреварват да привличат нови потребители с привлекателни бонус оферти.

Почти всяка една букмейкърска къща рекламира промоциите си без да пести суперлативи за себе си. “Най-големият“, “Най-добрият“ – определения, които сте виждали и чували от много места за букмейкърските бонуси, включително и от многобройните им телевизионни реклами. Как обаче да разпознавате добрите оферти и какво друго трябва да имате предвид за тях?

Какво трябва да обмисля около един бонус за спортни залози?

Нека да започнем с най-важното – условията за превъртане. Те са задължителни и няма как да ги няма, защото тогава не би останал нито един човек в държавата, който да не се е регистрирал, за да вземе парите и да си тръгне. Важно е обаче да гледате колко пъти се превърта бонуса, защото повече от 10х е твърде много. Но и други въпроси трябва да вземете предвид:

Мога ли да залагам с бонуса на всички игри?

В повечето промо оферти каталога от мачове не е лимитиран при разиграването на бонуса. Въпреки това има малко оператори, които предлагат бонуса си за пре-мач залози, но не и за залози на живо. По-често срещано е да се изискват само единични залози или само прави колонки. Това е една от причините защо трябва да четете бонус правилата внимателно. В нашите ревюта на бонуси в букмейкъри в България описваме значимите неща, свързани с превъртането.

Какво се случва, ако направя теглене преди да съм изпълнил критериите за превъртане?

В повечето случаи вашият бонус ще бъде отменен, ако поискате теглене на оригиналния си депозит преди да е приключило превъртане. Това е описано в правилата и е справедливо условие. Имайте също така предвид, че в някои промоции не можете да спечелите от промоцията повече, отколкото е бил самият размер на бонуса.

Има ли лимитирани методи за депозит за бонуса за добре дошли?

Много е важно да се отбележи, че повечето букита ограничават броя на методите за депозит, които са валидни за бонуса за спортни залагания. Ако депозирате със Skrill, например, е много вероятно да не получите никакъв бонус.

Това вероятно е свързано с по-високите такси на тази платежна система – букитата винаги поемат таксите и съответно имат интерес да ви окуражат да депозирате с метод, при който ще платят по-малко. А от гледна точка на сигурност не се дават бонуси от букмейкърите, които приемат разплащания с криптовалута.

От друга страна, в някои бетинг брандове има оферти за допълнителен подарък при депозит с разплащателно средство, с което хазартната компания е в близко партньорство.

Как се активира офертата?

Трябва ли да въведете бонус код или офертата се активира автоматично? Това е много важен въпрос, с който започват нашите бонус ревюта за онлайн спортни залози в България. Нищо сложно няма в копи-пействането на един промо код, но едно недоглеждане или разсейване може да ви лиши от подаръка. Затова ние предпочитаме бонусите с автоматично активиране.

Има я и другата гледна точка – че при автоматично активиране нямате опция да се откажете от бонуса. Има малък процент от клиентите, които по никакъв начин не се интересуват от промоциите, защото ги считат за примамка. Всеки трябва да е наясно, че те са примамка, но, ако така или иначе ще залагате онлайн, защо поне да не си увеличите шансовете с промоционалните оферти?

Тези видове бонуси предлагат букмейкърите в България

Бонус за нов клиент като допълнително плащане

Повечето оператори предлагат бонус за добре дошли под формата на допълнително плащане, което идва заедно с първия депозит. Размерът и процентът варират от букмейкър до букмейкър – може да е 50% (в най-лошия случай), 100% (най-често срещаният случай) или 200% и повече (това вече се счита за премиум качество).

Средно бетинг бонусите достигат до 200-300 лв. максимална сума, а някои като бонус за добре дошли на 8888.bg го предлагат в пакет заедно с безплатен залог и шанс за материални награди.

Бонус за нов клиент като безплатен залог

Част от букмейкърите избират да дадат бонуса си за добре дошли като еднократен безплатен залог. Той обикновено не трябва да се разиграва както класическата оферта във вид на допълнително плащане.

Понякога безплатният залог е гарантиран заедно с депозита, а в други случаи идва само ако загубите първия си залог. Тогава идеята на безплатния залог е да замени загубената сума пари.

Безплатни спортни залози могат да се спечелят и отвъд първия депозит. Bwin промо програма е известна с честите си безплатни залози, получавани при поставянето на някакъв залог с личните средства.

Увеличени коефициенти и 0% марж

Поради постоянно увеличаващата се конкуренция и надпревара между компаниите, много често могат да се видят увеличени коефициенти за някои пазари и/или пазари, чиито коефициенти са с нулев марж. Такива коефициенти обикновено идват за по-специалните спортни събития – Шампионска Лига, дербита от българския и европейския футбол и др. Някои играчи дори не приемат мачовете с 0% марж като промоция, но всъщност това е една от най-ценните подаръци, които онлайн букмейкър може да ви предложи. В Inbet бонус има такова предложение.

Паричен бонус без депозит

Да, дори и това съществува… но за съжаление не винаги и за кратко. Някои новопристагащи сайтове предлагат малко пари за тест на сайта, за да съберат бързо клиентска маса, но тези оферти са с кратък срок на действие и може да имат максимален брой на потребителите, които имат право да се възползват от тях. Те обикновено са и със значително по-високи правила за превъртане и тук границата от 10х се преминава лесно. Разбира се, когато няма никакъв риск не можете и да сте твърде взискателни към условията.

“Препоръчай приятел“ бонус – реферални линкове

Компаниите намират още един начин да привличат клиенти, като стимулират собствените им потребители да търсят нови играчи, за което получават някакъв бонус. Например, ако убедите свой приятел или познат да се регистрира, букито отвръща с реферален бонус в размер на 10-20 лв.

Задължително е обаче вашият човек да направи депозит и да отчете някаква дейност с поставянето на залози, не просто да се регистрира. Чак тогава вашият реферален бонус ще бъде прехвърлен по сметката.

Бонуси и застраховки за прави колонки

Бетинг операторите често предлагат нарастващ бонус за прави колонки и застраховки на същия вид залози. Нарастващият бонус нараства заедно с броя на събитията в колонката, а застраховката се активира, когато само един от всичките двубои не излезе така, както сте го предвидяли. Парите от тези подаръци не се превъртат и не блокират тегленията от сметката ви с реални пари.

Често задавани въпроси

Какви са основните видове бонуси в българските букмейкъри?

Всички онлайн сайтове за залози предлагат бонус за първи депозит, а повечето от тях допълват с бонуси за презареждане, бонуси за множествен залог, безплатни залози, безрискови залози и други.

Какво означава 0% марж?

Това е сравнително нов тип промоция в онлайн букитата, при които букмейкърът се отказва от всякакъв марж на печалба в коефициентите и следователно играчите печелят повече от всеки залог.

Имат ли срок бонусите за първи депозит?

Да, винаги играчите са поставени пред някакъв срок, в който да превъртят бонуса си. Той може да бъде седмица, две или най-често един месец.

Мога ли да изтегля парите си преди превъртане на бонус?

Винаги можете да изтеглите собствения си депозит, но обикновено в условията на офертите за нов клиент е отбелязано, че в такъв случай бонусът се губи.

Всеки нов потребител ли получава бонус за добре дошли?

Да, шансът да получите бонус за нов клиент е 100%, стига да изпълните условията на офертата като минимален депозит и др.

Как се активират бонусите в българските сайтове за залози?

Повечето бонуси се активират автоматично, но в някои случаи се минава през натискане на бутон или въвеждане на бонус код.