Bwin мобилна версия и приложение

Вход към Bwin Mobile

Bwin предоставят на своите клиенти отделни приложения за всеки хазартен продукт, който предлагат. Различните апликации обаче са достъпни с обща регистрация и игрална сметка. Потребителите, които разполагат с по-стари мобилни устройства или не желаят да теглят приложенията, могат да се възползват от компактната и удобна мобилна версия, която се зарежда автоматично при достъпване на букмейкъра през смартфон или таблет.

Мобилно приложение на Bwin

Възможността да можете да залагате на спорт, независимо дали сте на път, на работа или дори в парка, означава, че можете да се насладите на пълна гъвкавост, докато се занимавате с други задачи. Bwin разбират тази необходимост, поради което са разработили много добро приложение за спортни залагания, което донякъде е златен показател, когато става въпрос за предоставяне на първокласна услуга за залагане. Независимо дали решите да инсталирате мобилното приложение на Bwin iOS или Android, ще имате бърз достъп до безплатни и сигурни хазартни продукти, независимо от времето, деня и мястото. Bwin е направил всичко, за да представи приложение, което е идеално оптимизирано за вашия смартфон и неговите размери.
След като изтеглите мобилното приложение Bwin за Android и iPhone, можете да го поддържате актуално, като разрешавате редовно актуализиране, което коригира всички проблеми, които може да срещнете в процеса. От този момент нататък играчите могат да се насладят на своите игри или сесии за залагане в казиното или мобилния спортен раздел.

Как да изтеглите приложението Bwin за Android?

Към момента приложенията за Android на бъкмейкърите са с най-висок рейтинг, защото играчите предпочитат да правят своите залози, където пожелаят, когато пожелаят. Това е нещо, което мобилното приложение може да предложи, а платформата за настолни компютри не.
Няма да можете да намерите това приложение в Google play, но можете да го свалите директно от сайта на букмейкъра. Ако сте на началната страница на Bwin, кликнете върху раздела „Мобилни устройства“ в горната част на страницата. Тук ще видите информация за мобилните залагания и ако превъртите надолу, ще намерите информация за тяхното „Спортно приложение за Android“. Точно под това заглавие има бутон, който казва „Изтеглете приложението сега!“. Щракнете върху това и .apk файлът ще започне да се изтегля.

Как да инсталирам Bwin Android .apk?

След като вече знаете къде е опцията за изтегляне на apk за Bwin Android, следващата стъпка е инсталацията. Обърнете внимание, че операционната система Android не разпознава точно приложенията за хазарт, поради което трябва да премахнете защитата, която я блокира, преди да можете да пренесете .apk на телефона си. Ето стъпките за конфигуриране на настройките за защита и инсталиране на приложението.

Стъпка 1: Отидете до настройките за сигурност на вашето устройство с Android.
Стъпка 2: Активирайте опцията Неизвестни източници.
инсталирайте приложения от неизвестни източници
Стъпка 3: Отидете на страницата за безплатно изтегляне на Bwin за мобилни устройства и изтеглете .apk файла.
Стъпка 4: Изчакайте инсталацията на приложението да приключи.
Стъпка 5: Започнете да играете!

Как да изтеглите приложението Bwin iOS?

За потребителите на устройства с Apple добрата новина е, че не е необходимо да правите никакви конфигурации за сигурност на телефона си, тъй като iOS е по-снизходителен от Android, когато става въпрос за хазартни приложения. За iOS спортните залагания на Bwin са по-лесни за изтегляне.
Можете да отидете на уебсайта на Bwin и да кликнете върху раздела „Мобилни устройства“ на началната им страница. Това ще ви насочи към информация за мобилни залагания и ако превъртите надолу страницата, ще намерите бутон, който ви насочва към „Изтегляне от App Store“. Този бутон ще ви насочи към правилното приложение и просто трябва да натиснете „Инсталиране“. Само няколко минути отнема изтеглянето и инсталирането, за да можете да го използвате.
Също така приложението Bwin за iOS може да бъде намерено в Apple App Store. Така че, за да изтеглите това приложение, трябва да потърсите приложението Bwin в Apple App Store.

Как да инсталирам приложението Bwin iOS?

Следва да направите тези прости стъпки:
Стъпка 1: Отворете страницата за изтегляне.
Стъпка 2: Щракнете върху бутона Изтегляне.
Стъпка 3: Изчакайте приложението да се инсталира на вашия iPhone / iPad и започнете да играете.

Приложението е с тъмни цветове – по-точно фонът е тъмен, а текстът е в бяло. По този начин е лесно да се прочете информацията. Фишът за залагане се намира в горния десен ъгъл и се повтаря в долната част на екрана. Някои от спортовете са поставени под иконите Вход и Регистрация, за да имат по-бърз достъп до тях.
Следва основната част, която съдържа различни видове залози, с пазари и коефициенти и всичко. Това е кратко представяне на това, което ще намерите в приложението, но можете да получите изчерпателна информация и пълен списък на залозите, налични в Bwin, след като докоснете събитието, което ви интересува.
И след това в долната част на екрана ще намерите няколко полезни преки пътища до неспортни продукти на оператора, включително рулетка и слотове, но имате и икона Начало, която ви дава възможност бързо да се върнете към началната страница, независимо на това, което правите в момента. Връзките са подредени по доста подобен начин като тези на други приложения за спортни книги. Връзките се отварят бързо и можете да получите цялата необходима информация в менюто и в „Моят акаунт“.

Регистрация през приложението или мобилната версия на Bwin

Регистрацията става лесно и бързо и се състои от стъпките, които се правят и от десктоп версията.
Отворете сайта или приложението от мобилния си телефон.
На началната страница горе вдясно има два бутона-влез и регистрирах се. Ако вече сте си направили акаунт през настолната версия можете да ползвате и тук потребителското име и паролата си. Ако ли не трябва да натиснете бутон Регистриране.

Отварят се трите стъпки за регистрация:

1. На първата страница трябва да изберете валута, email и парола. Има изискване за паролата да е минимум 8 символа и да се състои от букви и цифри, като поне една от буквите да е главна.
2. На втората страница трябва да напишете трите си имена, дата на раждане, националност и ЕГН.
3. На третата страница името на улицата си и номера, област, пощенски код и град, телефонен номер и накрая трябва да потвърдите, че имате 18 години. Съгласете се с Правилата и условията на букмейкъра и сте готови.

Системни изисквания и съвместимост

За да изтеглите приложението на вашия телефон и то да работи добре, трябва да вземете под внимание системните изисквания. За приложението за Android ще ви трябва версия 5.1 или по-нова. За приложението за iOS ще ви трябва 9.0 или по-нова версия.

Мобилна версия на Bwin

Ако сте с телефон, който няма Android OS или iOS, не се тревожете, защото все още можете да играете на мобилната платформа. Имате възможност за достъп до мобилната версия на Bwin.
За да получите достъп до мобилната версия на Bwin, трябва просто да въведете връзката към уебсайта на Bwin във вашия мобилен браузър и веднага ще бъдете отведени до мобилната версия. Сайтът ще открие, че сте от мобилно устройство, и автоматично ще ви насочи към мобилната версия. Оттам можете да започнете да играете, както бихте направили с приложение.
Мобилната версия запазва всички функции, които могат да бъдат намерени на основния сайт, но става по-лесно за навигация.

Пазари за залагания

В този раздел имате шанс да получите достъп до около хиляда събития на ден от различни пазари на залагания като футбол, тенис, крикет, баскетбол, бадминтон, ММА, бокс и много други. Има и доста нестандартни секции за залагания като политика и текущи събития.
Друго нещо, което ще ви хареса в спортната секция на приложението Bwin, са коефициентите. В сравнение с пазарния стандарт, за Bwin се знае, че има доста високи коефициенти, което означава, че имате големи шансове да спечелите големи печалби.
Bwin предлага и изключително конкурентни коефициенти, както вече споменахме. Вместо да хвърлят набор от празни и нереалистични бонус предложения на играчите, те осигуряват качеството чрез своите шансове.

Bwin залагане на конни надбягвания

Тези надбягвания са един от най-популярните спортни пазари във Великобритания и много други европейски страни. Ето защо Bwin има една от най-известните секции за конни надбягвания в бранша.
Има толкова много събития за конни надбягвания, предлагани на участниците в пазара на спортни състезания. Шансовете на пазара на конни надбягвания също са наистина привлекателни, защото са доста високи в сравнение с пазарния стандарт.

Мобилни залагания за виртуални спортове

Друга спортна секция, към която можете да преминете, когато приключите със секцията за спортни залагания, е виртуалната спортна секция. Разделът на Bwin’s Virtuals е като раздела за спортни залагания, но не включва реални събития. Вместо това тези събития се симулират само.
Някои от пазарите за залагания, предлагани в раздела „Виртуални“, включват конни надбягвания, състезания с хрътки, футбол, тенис и няколко други. Това е освежаваща алтернатива на обичайните спортни залагания.

Полезни функции

Функциите, на които ще обърнем внимание, включват секцията по време на игра, поток на живо и теглене.
Тези три функции са тези, които повечето играчи търсят, когато отиват на мобилна платформа. Можете да се каже, че това са „трите основни неща“ на мобилната платформа за спортни залагания. Ще видим дали Bwin разполага с всички тях.

Залози на живо

Разделът по време на игра на Bwin е страхотна и вълнуваща секция, която ви позволява да правите залози, докато те се случват. За разлика от обикновената спортна секция, не е нужно да правите залог преди мача.
В Bwin са налични залагания по време на игра или залагания на живо. Тук можете да направите залог, когато събитието се случва в реално време. Ще можете да видите как шансовете се променят с промяната на играта, а също така ще видите как резултатите се увеличават с напредването на събитието.

Кеш аут

Функциите за теглене са от съществено значение за пазарите в играта, просто защото ви позволяват да изтеглите печалбите си, ако смятате, че мачът няма вероятност да ви завърши, както вие сте предвидили. Наличието на опция за теглене е подходяща функция за управление на риска, която ви позволява да осигурите печалбите си.
Bwin предлага този вид функция на своите играчи, така че те да не трябва да държат печалбите си заключени в залога, докато събитието не приключи. Функцията за теглене обаче се предлага само, когато играта вече е напреднала значително. Това означава, че не всички събития за залагания могат да имат тази опция.

Bwin Live Streaming

Bwin предлага опция за предаване на живо, която ви дава възможност да гледате игри, докато залагате на живо. Букмейкърът предлага функция за поточно предаване на живо, която е налична при всичките версии. Обърнете внимание, че не всички събития могат да бъдат предавани на живо. Можете да отидете на страницата за залози на живо и да видите кои мачове могат да бъдат предадени.
Залаганията на живо са достъпни за няколко спорта като хандбал, баскетбол, тенис и футбол. Не го пропускайте.

Bwin Mobile Casino

Нека да стигнем до казино секцията на Bwin. Тук има две казино секции, а именно редовното казино и казиното на живо. Мобилното казино също е популярно и предлага редица различни слот игри, карти и настолни игри. Слот игрите се актуализират редовно, така че винаги има нещо ново и играчите могат да се насладят на цветове и висококачествената графика, с които е известен основният сайт. Редовното казино предлага стотици игри, които можете да играете, включително любимите като Monopoly, Age of the Gods Roulette, Perfect Blackjack Pro, Tip Top Totems и Royal Seven XXL. Със сигурност няма да ви омръзне мобилното казино на Bwin.
Другият плюс е, че има секцията за казино на живо, която ви позволява да играете на живо с дилъри от различни части на света. В сравнение с други платформи, казино секцията на Bwin на живо има толкова много игри, които могат да се играят, което е чудесно за играчите на казино. Някои от фаворитите са Bwin Roulette, Lightning Roulette и Live Monopoly от Evolution Gaming, както и Spin a Win, Blackjack VIP Lounge 1 и Grand Baccarat от Playtech.

Приложение Bwin Poker

За покер играчите Bwin предлага приложение за покер на Bwin Android и приложение за Bwin покер iOS, които са готови за изтегляне. Покер платформата е изключително гладка, което ви дава възможност да се насладите на пълно и интерактивно изживяване.
Приложението за покер за Android може да се изтегли като .apk чрез страницата за изтегляне на уебсайта, докато приложението за iOS може да бъде изтеглено от Apple App Store.

Оферти за мобилни залагания на Bwin

Букмейкърите понякога дават мобилни бонуси, за да ви насърчат да изпробвате мобилната платформа. Bwin не предлага специален бонус, от който биха могли да се възползват мобилните играчи, но позволява да се използват всички бонуси, които са налични на настолната версия. Активирането и условията им също са идентични. Така букмейкърът не ощетява своите играчи, които използват приложението или мобилната версия на сайта. По-голяма част от сайтовете за залози не предлагат точно определен бонус за мобилни играчи, но се надяваме, че скоро ще започнят да работят по този въпрос, тъй като потребителите на приложение и мобилна версия непрекъснато се увеличават.

Разплащателни методи в Bwin mobile

С широка гама от банкови методи, предлагани на клиентите, не бива да се изгубите, докато избирате. Bwin приема MasterCard, Visa, дебитна карта, PayPal, Neteller, Skrill, електронен превод, банков превод, Maestro, банков превод плюс много други.

Когато депозирате, повечето методи ще заредят незабавно вашия акаунт. Тегленето обикновено отнема от 3-5 работни дни, за да достигне до вашия акаунт, при условие че използвате карти. По отношение на избора на банкови методи в повечето от приложенията за залагания, които разгледахме, Bwin се представя добре в този отдел. При електронните портфейли и депозирането, и тегленето става незабавно.

Заключение

Приложенията са лесни за навигация и се опитват максимално да имитират основния сайт. Това означава, че потребителите, които имат опит със сайта за настолни компютри, трябва да могат да използват мобилната версия с лекота. Мобилните приложения предлагат всичко налично на основния сайт, дори разделени на отделни приложения, така че играчите да могат да се фокусират единствено върху вида на пазара на залаганията, от който се интересуват, така че да не бъдат заливани с информация, която не ги интересува.
За тези, които не могат да ги използват, те винаги могат да получат достъп до мобилната версия на сайта, която не изисква изтегляне. Лесно е да се ориентирате и за повечето потребители фактът, че всеки пазар на хазарт е отделен в свое приложение, означава, че те не са затрупани с ненужна реклама за залагания за игри, от които не се интересуват. Приложенията могат да се използват в редица различни езици и приемете няколко различни валути, така че всеки да може да депозира парите си и да играе веднага.

Въпроси и отговори

Откъде мога да изтегля приложението за iOS?
Това приложение може да бъде изтеглено от официалния сайт а букмейкъра, както и от App store.

От кои бонуси мога да се възползвам, когато играя през телефона?
Можете да използвате всички бонуси, а активирането става по същия начин, както при официалния сайта.

Може ли да не тегля приложението?
Ако не искате да теглите приложението на букмейкъра можете да играете през телефона чрез мобилната версия на сайта. Той е сходен с официалния сайт и поддържа същите функции, пазари и събития.

През приложението мога ли да се свързвам с поддръжката на клиенти?
Да, можете да се свързвате с тях през приложението и през мобилната версия на сайта.

Защо не ми разрешава да изтегля приложението на Андроид?
Преди да изтеглите приложението трябва да отидете на настройките на телефона и да разрешите изтегляне на приложения от неизвестни източници.