Efbet приложение и мобилна версия

Некоректен и ненадежден букмейкър! Не препоръчваме да залагате в него!

Вход към Efbet mobile

Зачестилите негативните отзиви на много от потребителите, които валят в онлайн пространството напоследък, поддтикна екипа на сайта ни, да Ви посъветва да избягвате да залагате в Efbet и препоръчва Palms Bet, като по- коректен и надежден сайт за онлайн залози.

Приложението и мобилната версия на Efbet са проектирани така, че хората, които ги използват, да могат лесно да управляват своите залози и да имат постоянен достъп до различните опции. В началото на септември 2018 г. Efbet актуализира своята мобилна услуга. Оттогава клиентите могат да се възползват от новото мобилно приложение и версията на уебсайта. Те идват с подобрена функционалност и по-добро изживяване за играчите, докато залагат на спорт или играят в казиното. Това е добър ход от компанията, защото в старото мобилно приложение имаше грешки, които бяха поправени в новата версия.

Мобилно приложение на Efbet

Както вече споменахме, мобилното приложение е достъпно и за двете операционни системи. Но освен многото предимства, като опцията за получаване на чести актуализации или че консумира по-малко мобилни данни, както и че не можете да се сблъскате с проблеми, с грешки или сривове, мобилното приложение трябва да се изтегли, ако искате да го използвате. То изисква малко свободно пространство за изтегляне, както и още няколко минимални условия, които ще изброим по-надолу.

Как да изтеглите Ефбет апликация за устройства с Android?

Изтеглянето и инсталирането на мобилното приложение Efbet за Android е изключително лесно. Важно е да се отбележи, че приложението Efbet може да бъде изтеглено директно от самия уебсайт. То не е наличено в Google Play магазин, защото там има някои ограничения за хазарт. Това по никакъв начин не усложнява нещата.

Стъпки за изтегляне на мобилното приложение за Андроид:

Стъпка 1: Тъй като телефонът ви е проектиран да се предпазва от заплахи като вируси и хакерство, първо трябва да отидете в папката с настройки и да изберете раздела за сигурност. За тези, които се притесняват за сигурността на телефона си, трябва да отбележим, че няма нужда да се притеснявате, тъй като Efbet е напълно защитен уебсайт и вие позволявате да бъде изтеглено само приложението Efbet на вашия телефон и нищо друго.

Стъпка 2:Свалете apk файл. За да имате достъп до него. Това може да стане чрез mobile.efbet.com, официалния сайт, от който можете да изтеглите мобилното приложение Efbet.

Стъпка 3: На този уебсайт ще видите бутон „Щракнете тук“. Изберете този бутон, тъй като това ще позволи изтеглянето на Efbet Mobile да започне.

Стъпка 4: След като apk файлът е свален следва неговото инсталиране, което става като кликнете върху него

Стъпка 5: Ако процесът по инсталирането на файла не се стартира, е необходимо да се направят някои допълнителни настройки в раздел“Приложения“, за да се разреши инсталиране на непознати апликации.

Стъпка 6: След като приложението бъде изтеглено и инсталирано, можете да започнете да го използвате.

Какви са минималните системни изисквания на мобилното приложение Efbet за Android?

 • Мобилното приложение на Efbet за устройства с Android ще работи перфектно, но само ако покривате минималните системни изисквания.
 • Трябва да сте инсталирали поне версията на Android 5.0,
  Трябва да имате минимум 2,4 MB свободно пространство, тъй като приложението го изисква.

Как да изтеглите приложението на Efbet за iOS устройства?

Екипът на Efbet е разработил за iOS устройствата специално мобилно приложение. За изтеглянето на това приложението има две възможни опции.

Първият е да го изтеглите директно от App Store:

Стъпка 1: Отворете App Store от вашето устройство.

Стъпка 2: Потърсете „Efbet“ в търсачката. Когато го намерите натиснете инсталиране. То автоматично ще започне сваляне и инсталация и след като завърши ще ви даде да отворите приложението на своя мобилен телефон.

Стъпка 3: Сега вече сте готови сте да започнете да играете на Efbet!

Вторият вариант, който имате е да изтеглите приложението директно от официалния уебсайт на Efbet:

1. Първо, трябва да отворите мобилната версия на Efbet чрез мобилния си браузър.

2. След това трябва да кликнете върху банера на мобилното приложение, който е в горната част на страницата,

3. Този път трябва да кликнете върху бутона за изтегляне на „iOS и изтеглянето веднага ще започне.

4. Сега отново трябва да изчакате няколко секунди, докато изтеглянето завърши и това е всичко.

Как да инсталирате Efbet апликация на iOS устройства?

Мобилното приложение за iOS трябва да бъде инсталирано, след като го изтеглите, не става втоматично, както при версията за Андроид. Затова ще опишем стъпките, които трябва да следвате:

1.Първо, трябва да отворите файла, който току-що сте изтеглили.

2. Вашето устройство ще ви попита дали искате да продължите с инсталацията и вие трябва да се съгласите.

3.След полученото съгласие, инсталацията ще започне веднага.

4. Сега трябва да изчакате малко, докато инсталирането приключи.

5. След приключване на инсталирането сте готови и можете да намерите приложението на началния екран на мобилното си устройство.

Какви са минималните системни изисквания на мобилното приложение Efbet за iOS устройства?

За да работи правилно, мобилното приложение за iOS на Efbet също има минимални системни изисквания, които вашето устройство ще трябва да покрива:

 • Трябва да имате инсталиран поне iOS 8.0 на мобилното си устройство.
 • Нуждаете се от най-малко 2,4 MB свободно място, за да можете да изтеглите и инсталирате това мобилното приложение.

Регистрация в Ефбет през мобилно устройство

1. Заредете сайта на Ефбет през браузъра на вашия телефон или отворете приложението, което сте изтеглили.

2. На началната страница, която ще ви се отвори, в горния десен ъгъл са бутоните за вход и регистрация.

3. Натиснете Регистрация

4. Отваря се прозорец с три стъпки, които трябва да изпълните. В първата трябва да се напише потребителско име, парола и да потвърдите паролата. Имайте предвид, че паролата трябва да съдържа букви и цифри.

5. В следващата стъпка трябва да напишете име и фамилия, email и телефон.

6. В третия раздел трябва да посочите датата си на раждане, пол, националност, град, област,тип идентификатор(егн) и да напишете егн-то си. Изберете език и валута и отбележете дали желаете информация за бонуси и дали имате навършени 18 години, и че сте съгласни с правилата и условията на букмейкъра. Следва потвърждението на акаунта ви и вече сте готови да се включите в игрите.

Мобилна версия на уебсайта на Efbet

Една от важните мисии на Efbet е да осигури на своите клиенти много добро изживяване в света на залозите на своите клиенти, където и да се намират. Не всеки човек има достъп до компютър, когато има желание на играе. Ето защо Efbet създаде мобилна версия, но макар и да е доста подредена, тя има известни различни с настолната версия на сайта. Добрата новина за мобилната версия е, че е съвместима с всички устройства, които имат по-висока разделителна способност.

Тъй като има много различни играчи, които се присъединяват към Efbet, екипът на букмейкъра е взел предвид, че някои от тях предпочитат да не изтеглят мобилното приложение и да добавят допълнителен софтуер за залагане, така че екипът на Efbet се е постарал да даде и достъп до мобилна версия на сайта, която отново ви позволява да прекарате пълноценно време за мобилни залагания.

Версията на мобилния сайт на Efbet е подобна на настолната версия на сайта. Това се отнася и за мобилното приложение. Дизайнът е почти същият, с единствената разлика, че всичко е направено удобно за мобилни устройства. Главното меню за навигация може да се отвори, ако щракнете върху неговата икона, която ще намерите в горния ляв ъгъл на страницата.
Затова, ако не искате да изтегляте никакви приложения, можете свободно да използвате версията на мобилния сайт. Трябва да знаете, че тъй като версията на мобилния сайт зависи от вашия мобилен браузър, може да се сблъскате с някои проблеми, свързани с грешки или сривове, а също така консумираните мобилни данни са много повече от мобилните данни, които харчи мобилното приложение.

Спортове и пазари в Efbet mobile

Мобилните спортни залагания на Efbet са толкова удобни, колкото и на стандартния уебсайт. Приложението и мобилната версия позволяват на хората да залагат на живо за всички спортни събития.
Спортове като бадминтон, бейзбол, хокей на лед, баскетбол, американски футбол, наред с много други, са достъпни за гледане на играчите. Можете да видите някоя от тях, като просто я изберете.
Приложението позволява на играчите да виждат всички тези спортове, както и техните залози, точки, напредък и победители по всяко време.

Налични услуги в приложенията на Efbet

Независимо дали ще изтеглите мобилното приложение на Efbet на устройството си с Android или iOS или ще ползвате мобилната версия на сайта или настолната такава, имате възможност да залагате на всяка отделна опция, която е достъпна на официалния сайт на Efbet.

Опции за спортни залози

Ако решите да използвате мобилното приложение на Efbet, можете да залагате на всяка отделна опция за залагане на спорт. Добрата новина е, че пазарите са доста и шансовете за тях са толкова високи, колкото са в настолната версия. В секцията за спортни залагания на мобилното приложение на Efbet можете да влезете, като отворите мобилното приложение, след това главното меню за навигация и след това трябва само да кликнете върху раздела „Спорт“.

Опции за спортни залози на живо

Несъмнено секцията за спортни залагания, която всеки един почитател на спорта търси, е секцията на живо, където можете да залагате на игри, които вече са в ход. Мобилният Efbet ви позволява да влезете в тази секция и причината, поради която толкова много играчи предпочитат да залагат на събития на живо, е, че шансовете нарастват всяка секунда.

Esports и виртуални спортове

Опциите за залагане, които спечелиха голяма популярност чрез играчи от цял свят, са eSports и Virtual Games. И двете са виртуални игри, но eSports са видео игри, които се играят от истински геймъри, които са изправени един срещу друг в големи турнири или просто приятелски игри. Докато виртуалните игри са напълно виртуални, те се генерират от произволен алгоритъм, а играта и крайните резултати също са част от алгоритъма. Най-голямото предимство както на раздела за eSports, така и за виртуални игри на Efbet е, че можете да залагате на тях чрез мобилните приложения.

Efbet Мобилно казино

Ако използвате мобилните приложения или мобилната версия на Efbet, можете също да играете всяка казино игра, която е достъпна на работния плот на букмейкъра. Казино игрите в Efbet са много и това не би било възможно без многото доставчици на казино игри, с които букмейкърът работи.
Мобилното казино предлага „New Games“ , „Fruit Games“и „All Games“ – разнообразие от игри, от които ще имате възможност да избирате. Въпреки, че в момента изборът е ограничен само до слот игри – определено ще ви хареса да опитате мобилната версия на казиното на Efbet.

Казино игри на живо

Истинската тръпка и удовлетворение от играта не само в казиното на Efbet, идват от казино секцията на живо, където можете да залагате на маси, които се обслужват от истински дилъри. Когато се присъедините към масата на казино на живо на Efbet, ще видите дилъра на живо, а видеото е в HD качество и можете да общувате с крупието и с останалите играчи на масата, като използвате чата на живо на масата .

Efbet мобилен бонус

Бонус за добре дошли на Efbet за мобилни играчи
Много потребители не са склонни да използват мобилното приложение Efbet, тъй като се притесняват, че няма да имат възможност да се възползват от бонуса за добре дошли в размер на 200 лева. Това не е така, защото мобилното приложение Efbet предлага този бонус не само за потребителите на настолната версия на сайта, но и за мобилните играчи. Новите потребители получават 100% бонус за депозит до 200 лв. Няма конкретен бонус само за мобилни играчи.

Мобилният Efbet предлага всички бонуси, налични във версията на уебсайта. Бонусът за добре дошли в размер на 200 евро, VIP бонус за привилегии, бонуси за събития и бонуси за казино мач са част от бонусите, предлагани от приложението.

Разплащателни методи

Едно от основните предимства на мобилното приложение на Efbet и версията за мобилен сайт е, че можете както да депозирате, така и да теглите пари. Мобилният Efbet има редица методи за мобилно плащане. Те позволяват на потребителите да теглят и депозират пари в сметките си в Efbet без никакви проблеми и по различни начини. Минималният депозит за всеки от тези методи е 5 евро.

Можете да депозирате пари във вашата Efbet сметка от Neteller, EcoPays, Дебитни карти, Кредитни карти, Skrill, и банкови преводи. Тук можете да се възползвате и от лесните и удобни методи ePay и EasyPay. Можете да ползвате и Кештерминал, но с него можете само да депозирате. Всеки от тези методи е напълно безопасен и защитава вашия акаунт.

Също така е доста лесно да изтеглите пари от сметката си в Efbet с помощта на същите методи. Освен банковите преводи, които имат минимален лимит за теглене от 125 евро, ePay и EasyPay имат минимум от 30 лв, както и банковите карти.
Налични методи за депозит и теглене:

 • Дебитна карта
 • Кредитна карта
 • ePay
 • EasyPay
 • Skrill
 • Neteller
 • EcoPayz
 • Банков превод
 • Кештерминал

Заключение

Напревените наскоро промени по мобилната версия и апликациите, подобриха качеството на предлаганите мобилни услуги от Ефбет. Като цяло имат още много да догонват, за да стигнат топ имената като Bet365 например.

Въпроси и отговори

Може ли да се правят залагания в Efbet през мобилно устройство, без да се изтеглят приложения?
Да, ако искате да правите залагания в Efbet чрез вашия смартфон, без да изтегляте мобилното приложение, можете да използвате версията на мобилния сайт на букмейкъра.

Има ли бонус оферти за мобилни потребители на Efbet?
Няма конкретни бонус оферти за мобилни потребители на Efbet, но можете да се възползвате от всички други бонуси, от които могат да се възползват потребителите на настолната версия на сайта.

Мога ли да отворя акаунта си в Efbet чрез мобилното приложение на букмейкъра?
Да, както чрез мобилната версия на сайта, така и чрез мобилното приложение на Efbet, можете да регистрирате своя акаунт и да започнете пътуването си за залагания.

Трябва ли да потвърдя акаунта си, ако се регистрирам през мобилното приложение?
Без значение дали създавате акаунта си чрез версията на мобилния сайт, десктоп версията на сайта или мобилното приложение на Efbet, трябва да го потвърдите.

Мога ли да играя на игри в казиното от мобилния телефон?
Да, можете да играете на казино игри, както и в казино на живо.

Ако телефонът ми звънне, докато правя залог, ще го загубя ли?
Не, залогът ще се запази и няма да загубите пари. Веднага след като влезете пак в букмейкъра, ще видите и отразения залог.