Everbet Преглед

Everbet Регистрация

Този преглед на Everbet България ще ви демонстрира нашият опит в областта на спортните залагания в открития през 2023 г. уебсайт. Това е платформа на естонската компания BRISQUIRE, която се хвали с комбиниран опит в бетинг индустрията от над 35 години и в момента оперира в три европейски регулирани пазари, от които най-новият е българския.

Евърбет бг е подходящ за всеки тип играч, благодарение на това колко много са спортовете в платформата и как системата позволява на всеки един българин да залага, печели и тегли без затруднения. Ако искате да залагате на Първа или Втора лига в България, на което и да е европейско първенство или на първенства и състезания по тенис, волейбол, баскетбол, електронни игри и десетки други спортове, Everbet Букмейкър е готов да работи с вас!

Как да открия сметка в Everbet?

 1. Преди да пристъпите към Everbet регистрация, прочетете това ревю, разгледайте сами хазартния портал и вземете решение за себе си желаете ли да участвате в игрите или не.
 2. Ако вашето решение е, че искате поне да опитате букмейкърската къща, щракнете червения бутон за “Регистрация“.
 3. Напишете верните данни в четирите полета (име на акаунта, електронна поща, телефонен номер и парола). Във всичките полета трябва да светне зелен знак, преди да щракнете на бутона “Следваща стъпка“. След като бутонът се се казва така, а не “Регистрация“, това означава, че имате още работа по създаването на профила.
 4. Допълнителната работа представлява още попълнени полета – ЕГН, име, фамилия, националност.
 5. На тази страница вече има бутон за завършване на Everbet регистрация.
 6. Най-добре е още сега да потвърдите имейл адреса си, въпреки че можете да огледате страниците и без имейл верификация.

Как да верифицирам акаунта си?

Политиката за проверка на Everbet е нещо различно от верификацията на имейла след откриването на сметката – тази проверка е изцяло на самоличността на потребителя. Разбира се, разкриването на самоличността започва още със самата регистрация, когато, както видяхте, се изискват не малко лични данни.

След това обаче тези въведени данни трябва да бъдат проверени. В правилата на компанията се твърди, че верификацията с изпращане на документи се прави само при ненадеждност на информацията, но в действителност всеки потребител преминава през Everbet верификация чрез лична карта или друг документ за самоличност.

Забравена парола

Ако забравите паролата си в Everbet Онлайн, гледайте поне да помните с кой имейл сте се регистрирали или какво име на профила сте избрали. Нуждаете се от поне едно от двете неща да помните, за да може брандът да възстанови паролата ви.

Ето какво да направите за възстановяване:

 1. В Everbet Вход, където се попълва потребителско име и парола за логин в Евърбет, ще намерите също така връзка “Забравена парола? Възстановете я тук“.
 2. Напишете или потребителското име, или имейл адреса си – едно от двете.
 3. Ще получите съобщение, че помощ за Everbet възстановяване на парола е доставена на електронната ви поща.
 4. Използвайте инструмента за възстановяване, получен в пощата, и измислете нова парола, която се опитайте този път да запомните.

Дизайн и навигация

Everbet online е отличен пример за модерен онлайн букмейкър. Отзивите от платформата са почти навсякъде позитивни. Брандът следва модата да не се поставя голям собствен отпечатък върху оформлението и навигацията, така че играчът да може да ползва множество платформи без транзицията да го затруднява. Сайтът инвестира повече в оптимизацията за инстантно зареждане, а за дизайна си залага на светли цветове с ясно отличими бутони и раздели.

Изгледът с четири колони (който в някои страници е намален до три) е убедителен и, благодарение на липсата на излишни икони и допълнителна информация, които са често срещани на много места, начинаещите бързо ще свикнат с процесите.

Бонуси

Голяма гордост за Everbet е отличителният ВИП клуб. Още една много забележителна характеристика е, че Еворбет има две промоции за спортни залози за новорегистрираните българи и всеки сам избира коя от двете му е по на сърце. За повечето играчи отговорът е очевиден – 100% до 200 лв. депозит бонус, но някои от потребителите така или иначе ще направят скромен депозит и заради това предпочитат ограничения до 10 лв. Евърбет безплатен залог.

Реално безплатни залози в Everbet Спорт ще взимате много често и по много поводи. Не е нужно нещо специално да се случи, достатъчно е да наближават интересни мачове, за които компанията иска да ви стимулира да залагате. Безплатни залози се пускат както за големите европейски вечери в Шампионска Лига, така и за националните шампионати, но и също така за други спортове като ATP и Grand Slam тенис турнири.

Спортен раздел

Everbet ще ви поднесе не малко изненади, когато се стигне до офертата за залагане. Когато разглеждаме офертата на букмейкъра, успяваме да идентифицираме изключителен брой възможности в следните спортове:

 • Футбол
 • Хокей на лед
 • Моторни спортове
 • Баскетбол
 • Бейзбол
 • Волейбол
 • Видео игри
 • Хандбал
 • Тенис

Категорията за Everbet футболни залози почти винаги показва 999+ опции, но в същото време операторът се използва много често и от баскетболните фенове, защото офертата не включва само големите надпревари от Северна Америка, а достига до НБЛ и почти цяла Европа, Китайско Тайпе, Ливан, Индонезия, Грузия и много други места. Тенис програмата пък достига до почти всички държави, защото постоянно има по 10-20 малки турнири (редом до големите, естествено) от цял свят.

Залози на живо

В големия тест на Евърбет се открояват залозите на живо. В програмата има много спортни състезания по всяко време на деня и нощта, които лесно могат да бъдат планирани, защото в пре-мач раздела се показва всеки мач, който предстои да бъде на живо. Но се появяват и изненади с изцяло нови събития, които ги е нямало пре-мач.

Наличен са предостатъчен брой опции за залагане, особено за футбол, тенис и баскетбол, но други спортове също не биват пренебрегвани, когато става дума за залагане на живо. Що се отнася до пазарите за залагания, букмейкърът може да покаже изключителни резултати с над 400 пазара за залагане на живо. Статистика и резултати на живо са винаги достъпни за всички залози на живо.

Личи си, че за по-малките мачове и спортове в лайв раздела се влагат доста по-малко усилия, но това е нормално и разбираемо.

Коефициенти

Когато става въпрос за коефициентите в Everbet, картинката може да се раздели на две части. Обичайните коефициенти не правят голямо впечатление на българския пазар, който се слави с едни от най-добрите средни ставки в Европа.

За сметка на това обаче за много двубои има увеличени коефициенти или дори мачове с 0% марж. При увеличените коефициенти обикновено е много изгодно да се залага за един от възможните крайни резултати, докато при пазарите с нулев марж и трите коефициента за 1-Х-2 са с най-добрите възможни линии. Повече от половината мачове в Първа Лига и топ шампионатите имат една от двете оферти.

Минусът е, че това са възможности ексклузивно за футболни залози в Евърбет и почитателите на останалите спортове нямат достъп до тях.

Електронен фиш

Фишът за залози е поставен на стандартното място в дясно на екраните. При него не се наблюдават експерименти и необичайни елементи. Една допълнителна екстра в него е, че се показва и допълнителната печалба от бонуса за прави колонки на Евърбет. Виждате какъв процент отгоре получава вашия фиш, както и паричното измерение на допълнителната печалба спрямо размера на залога и коефициента.

Функционалности

Какво е един съвременен букмейкър, в който няма допълнителни “играчки“ за играчите? Компанията зад Everbet Спортни Залози знае, че модерният оператор не може да успее без тях. Ето какви по-интересни възможности открихме тук:

Подробна програма

Everbet е сред малцината бетинг сайтове със специална страница за Програма, в която могат да се видят по много удобен начин всички мачове от деня, утрешните мачове или изобщо всички предстоящи събития.

Бързо единично залагане

Освен стандартния фиш за залози, в българския оператор с естонски собственици има и допълнителен инструмент за бързо залагане на единични залози. Функцията се активира със слайдер и тогава, вместо маркираната селекция да се пренасочва към стандартния фиш от дясно, тя излиза в мини талон точно под курсора на мишката ви, откъдето с едно кликване да поставите залога.

Bet Builder

Bet Builder отдавна не се приема като новаторска функция и в действителност повечето онлайн букмейкъри в България я предлагат, но тя създава толкова интересни възможности, че въобще не е омръзнала на играчите. В Everbet Създай Залог се предлага за футболни пазари пре-мач и на живо, както и на пре-мач залози в баскетбола, хокея на лед, бейзбола и американския футбол (но само за добре известните американски лиги в тези спортове). С Евърбет Създай Залог инструмента могат да се добавят до 6 залога от един мач.

Кешаут

Залозите в Everbet не са просто трепетно очакване на резултата, а постоянна възможност за контрол и влияние върху поставените ви залози. Функцията се предлага докато коефициентът за пазара не стане повече от 30.00 – тоест, отборът ви вече губи с твърде много, за да може букито да ви позволи да затворите залога си. Предложението е налично и за прави колонки, и за сингъли. Ако не сте готови да затворите цялата сума, инструментът е направен така, че да имате възможност да оставите част от залога в игра.

Виртуални спортове

Не знаем дали Everbet нямат интерес към виртуалните спортове или все още сравнително новата платформа не е стигнала до раздел за виртуалки, но е факт, че такъв все още няма.

Много потребители обаче намират сходства между залозите на виртуални спортове и това, което се предлага в разделите за е-футбол, е-хокей и е-баскетбол. Там също като при виртуалките гледате компютъризирани спортни мачове, но решенията на играчите на терена не се управляват от софтуер, а от истински геймъри.

Мобилна версия и приложения

Като част от нашия преглед на Everbet искахме също така да тестваме приложението, но не намерихме такъв продукт в App Store или Google Play. Намерихме обаче мобилна браузър версия на Евърбет Или по-точно тя ни намери, защото тя се отваря автоматично на смартфони и таблети. По редица показатели мобилният сайт поразително много прилича на десктоп уебсайта, в това число:

 • Същите пазари, увеличени коефициенти и мачове
 • Еднакъв фиш за залози със същия инструмент за бързи единични залози
 • Същите Everbet промоции и оферти

Методи за разплащане

Българите ще трябва да се справят без част от любимите си методи за депозит и теглене в Everbet, тъй като компанията ограничи разплащателните методи до само три опции – дебитна карта, кештерминал и изипей.

В началото на своето съществуване тя имаше допълнителни партньори в наземните разплащания, както и електронни портфейли, но по незнайни за нас причини реши да се откаже от повечето си платежни партньори.

Ако лимитите са важни за вас, можем да ви предоставим и тази информация:

 • 10 лв. минимален депозит и 20 лв. минимално теглене
 • 10 000 лв. максимален депозит и 100 000 лв. максимално теглене

Поддръжка на клиенти

Подобно на методите за депозит и теглене, Everbet търпи негативи и по отношение на поддръжката си на клиенти. Екипът не изглежда подготвен по най-добрия начин и това създава затруднения в комуникацията.

По-добър отговор на въпросите си можете да откриете в Помощ секцията, където са обяснени основните запитвания по въпросите с транзакциите, верификацията, бонусите и др.

Иначе, ако опрете до човешкия съпорт, използвайте:

 • Help@everbet.bg имейл адрес
 • Чат на живо
 • 052 802 507 телефонен номер

Често задавани въпроси

Необходима ли е верификация преди теглене от Евърбет?

На 99% ще трябва да верифицирате профила си преди изтегляне на средства, особено ако ще пуснете парите към дебитна карта.

Къде има офиси на Everbet в България?

Офиси на компанията има в двете ни столици, София и морската столица Варна.

Мога ли да залагам в пункт на Everbet?

Не, Everbet няма пунктове за обслужване на клиенти, а офиси, от които оперира екипът зад българския уебсайт.

Само в български лева ли работи Everbet Онлайн?

Да, Everbet bg работи само в български левове. Уебсайтът не е предназначен за чужденци.

На кои пазари е най-изгодно да залагам в Everbet?

В Everbet България е най-изгодно да се залага на пазара 1Х2 за мачовете, за които има знака за 0% марж или поне знака за увеличени коефициенти. Тези две оферти работят само на 1Х2 пазарите.

За кои български футболни лиги приема залози Everbet?

Everbet Спортни Залози включва Първа Лига и Втора Лига, но има коренна разлика в избора на пазари за двете първенства – второто ниво работи само с 1Х2, общ брой голове, двоен шанс и четно или нечетно, докато мачовете от елитния ни футбол имат стотици опции.

Колко футболни мача има на ден в Everbet?

През уикенда футболните мачове в рамките на един ден могат да достигнат до 900, докато през седмицата обичайно са 200-300.

Заключение

Естонският букмейкър трябва да работи върху подобряването на обслужването си на клиенти и трябва да върне разплащателните методи, които в началото бяха част от платформата, но вече не са. Ако тези проблеми не ви притесняват, тук ще получите десетки мачове на ден, в които букмейкърът няма никакво предимство пред вас в коефициентите. Дори в крайна сметка вие получавате предимство, защото получавате бонуси и оферти за играта си!