Sportingwin Бонуси

SportingWin Бонуси

Посетителите на SportingWin се интересуват най-много от листата с бонуси и доколко си заслужават предложенията в нея. На този етап букмейкърът не предлага голямо количество оферти, но има за всеки по нещо, включително и за новите клиенти. Ще Ви представим актуалните промоции и ще споделим повече за правилата им, чието спазване е задължително.

Бонус код в SportingWin

Всеки, който е останал доволен от SportingWin и е решил да участва в сайта, е задължен да премине регистрация. Процедурата се стартира от едноименния бутон, добавен в горната част, и се преминава за няколко минути.

Нашият съвет е да внимавате и да не бързате, за да не допуснете неточности. Изисква се попълване на имена, рождена дата, адрес – лични данни, които служат за идентификация.

Ще забележите, че едно от полетата се нарича “Промо код”. Възможно е то да остане празно, ако не притежавате специален шифър. Обикновено бонус кодовете указват през кой банер сте се регистрирали или кой Ви е препоръчал сайта.

Начален бонус до 350 лева

Една от най-високите оферти за спортни залози се предлага от Sportingwin. Тя се активира след регистрация и носи до 550 лева при първи и втори депозит.

Стъпките за участие са следните:

  1. Създаване на акаунт в сайта.
  2. Заявка на офертата от менюто “Бонуси”.
  3. Реализиране на първи депозит.
  4. Получаване и усвояване на 100% бонус до 100 лева.
  5. Второ захранване на баланса, което отключва 50% до 250лева бонус.

За да преминете към втората фаза на промоцията, задължително е да изпълните условията за освобождаване на първата. Налага се 1-кратно превъртане на депозираната сума и разиграване на получения бонус 10 пъти. Допринасят единствено успешни и непечеливши залози на живо, чиито коефициенти са равни или по-високи от 1.60.

Например, ако първият Ви депозит се равнява на 30 лева, Sportingwin ще Ви възнагради с бонус на стойност 30 лева. За да преминете към втория етап на офертата, трябва да генерирате live залози на обща стойност 330 лева (1 * 30 лв. + 10 * 30 лв.).

Срокът за освобождаване на всяка част от офертата е 7 дни от момента на активирането ѝ.

Важно: Ако са добавени селекции като Азиатски линии и Равен няма залог или фишът е прекратен чрез Cash Out, той не помага за усвояване на депозита и кредитите, връчени към него.

Комбо на деня с процентов бонус

Почти всеки ден специалистите на SportingWin съставят фиш със собствени предвиждания, които са видими за регистрираните потребители. Залагайки на акумулатора, ако той се окаже печеливш, към потенциалната печалба се добавя бонус.

Например, ако общият коефициент на колонката е 5.00, а предвиденото увеличение е с 10%, при залог на стойност 10 лева се изплаща печалба в размер на 55 лева.

За да намерите готовите комбинации, влезте в спортния фрагмент на сайта и изберете “Multiples” от менюто. SportingWin Ви информира както за избраните събития, така и за осигурения бонус при печеливш развой.

Повишени коефициенти

Част от най-интересните футболни срещи пристигат със селекции, чиито коефициенти за Краен победител са завишени. Увеличението на ставката е между 10% и 20%, тоест елиминирано е предимството (маржът) на Sportingwin.

Допуска се комбиниране на пазари с нисък марж в системи и акумулатори, както и залагане на тях с free bets (кредити).

Често задавани въпроси

Как се печели Sportingwin бонус при регистрация?
Клиентът е задължително да създаде сметка, да я активира по електронната поща и да влезе от формата за логин. Следва да заяви участие от секция “Бонуси” и да осъществи депозит над 10 лева.

Кога се активира втората фаза на началния бонус?
За преминаване към втория етап на стартовата оферта е необходимо да се усвоят кредитите от първата фаза (1 х Депозит плюс 10 х Бонус).

Какво представлява Sportingwin бонус “Комбо за деня”?
Това е всекидневна оферта, която носи гратис към печалбата от предварително създаден акумулатор. Селекциите се избират от експертите на Sportingwin и се публикуват в спортния раздел на сайта.

Има ли Sportingwin бонуси за лоялни клиенти?
Да, макар и рядко, букмейкърът раздава персонални бонуси под формата на free bets на най-активните залагащи.