Sportingwin Mobile

Вход към SportingWin Mobile

Sportingwin е иновативен букмейкър, който следва технологичните промени и приема залози през мобилни устройства. Това се дължи на покачващия се брой на потребителите, които посещават сайта през телефони и таблети. Именно тази услуга на оператора попада под прицел в следното ревю. Ще разгледаме стъпките за залагане от разстояние, как да вземете бонус и има ли вариант за мобилна регистрация.

Sportingwin мобилно приложение

Бетинг компанията е в процес на развитие и все още разработва мобилното си приложение. Възможно е то да види бял свят в близките месеци, което ще окаже сериозна подкрепа на залагащите през телефони. По този начин те ще влизат в платформата от началния екран, ще получават известия при промяна на резултат и ще затварят по-бързо активните си талони.

По подобие на други апликации, Sportingwin App ще се предлага за iOS и Android OS. Причина за това е, че над 98% от посетителите на букмейкъра през телефон разчитат на двете операционни системи.

Най-вероятно програмата за iPhone ще бъде публикувана в магазина на Apple, докато тази за Android OS ще се изтегля през сайта на Спортинг Уин.

Мобилна версия

Сайтът на Sportingwin има мобилен изглед, с чиято помощ може да се залага през преносими устройства. Специфичното при тази услуга е, че не зависи от телефона и операционната му система. Независимо дали разчитате на iPhone, или Android, посещавате платформата и участвате в залози на любимите Ви първенства.

Също така Sportingwin mobile не налага теглене и инсталация, тоест не се заема място от паметта на устройството. Влизате през вече инсталиран браузър – например през вградения в смартфоните на Samsung – и се впускате в мобилни залози.

Забележете, че има разлика в позиционирането на менюто – намира се горе вляво. Наблюдава се още разминаване в мястото на електронния фиш, но всички функционалности и раздели са идентични на настолния уебсайт.

Пряк път до SportingWin

Желаете да ускорите влизането в SportingWin Mobile? В такъв случай, следвайте инструкциите:

 1. Посетете мобилния сайт на оператора.
 2. Отворете настройките на браузъра.
 3. Изберете опцията “Прибави на начален екран”.
 4. Задайте име на прекия път.
 5. Потвърдете заявката.

След като преминете гореспоменатите етапи, в раздела с апликации на телефона ще се появи икона с логото на Sporting Win. От Вас се изисква да я маркирате и мигновено ще посетите мобилния букмейкър.

SportingWin регистрация през телефон

Първото и най-важно условие за участие в Спортинг Уин е преминаването на регистрация. Процедурата се изпълнява безпроблемно през телефон и цели да провери възрастта на клиента.

Припомняме, че лица под 18 години нямат право на сметки в хазартни сайтове.

 1. Зареждане на формуляра от бутона “Регистрация”.
 2. Попълване на данни за акаунта в първата част.
 3. Продължаване към следващия етап, където се въвеждат лични сведения.
 4. Съгласяване с общите правила на Sportingwin.
 5. Отваряне и активиране на профила.

Не се допуска създаване на повече от една сметка. Ако екипът на SportingWin установи, че вече има профил със същите IP и постоянен адрес, всички акаунти на клиента ще бъдат деактивирани.

Опции за залози през телефон

Присъединяването към SportingWin Mobile ще Ви даде възможност да се докоснете до различни залози и предложения. Представяме Ви част от тях, които не са за изпускане.

 • Залагане на предстоящи събития от 20+ спорта
 • Прогнозиране на започнали срещи в реално време
 • Създаване на множествени залози с практичен електронен талон
 • Прекратяване на активни фишове с помощта на Cash Out
 • Следене на статистика и резултати на живо
 • Предвиждане на електронни спортове като League of Legends, CS:GO, eFootball

Мобилни бонуси

Участието в мобилния сайт на SportingWin започва с начален бонус, чийто максимален размер е 350 лева. Той се активира преди нареждане на първия превод.

След като средствата се заредят в игралната сметка, букмейкърът налага еднократно разиграване на депозита и 10-кратно превъртане на сумата на бонуса. Признават се залози на живо с коефициент над 1.60, а срокът за покриване на условията е 7 дни.

За феновете на мобилни залози има още една оферта, наречена “Комбо Бонус”. Тя носи с до 15% по-високи печалби при залагане на специално подбрани селекции.

Въпроси и Отговори

Как се депозира в Sportingwin през телефон?
Влезте в профила си, изберете бутона “Депозит” и посочете начин на плащане. Минималната сума за превеждане е 10 лева.

Има ли чат на живо в SportingWin Mobile?
Да, той се зарежда от бутона, разположен в долната част на мобилната платформа.

Какви мобилни залози присъстват в Спортинг Уин?
Участващите в Sportingwin Mobile ще се докоснат до залози на футбол, тенис, eSports и други спортове.

Кога ще има Sportingwin App в България?
Няма информация кога точно ще се появи Sportingwin приложение. Очакваме компанията да излезе с официална позиция в близките месеци.