SportingWin Ревю

SportingWin Регистрация

SportingWin е сайт със спортна насоченост, в който се приемат залагания на 20+ дисциплини, включително на eSports. Регистрациите са отворени от 2022 г., а всеки новопостъпил има право на стартова оферта.

Прочетете повече за предложенията на букмейкъра, как се залага на спорт и има ли подобрени коефициенти.

Регистрация в Sportingwin – Как се създава профил

Всеки посетител има възможност да прегледа тиражите и резултатите на живо, но единствено регистрираните участват в онлайн залози. Целта на тази процедура е да провери възрастта на клиента и дали присъства в списъка с уязвими лица на НАП.

За отваряне на сметка в Sportingwin се изисква да преминете следните етапи:

 1. Посетете сайта на букмейкъра за България.
 2. Натиснете бутона “Регистрация”, за да се зареди формулярът.
 3. В началото въведете данни за акаунта като мейл, парола, валута и промо код.
 4. Продължете напред, където се изискват сведения като: имена; пол; дата на раждане; адрес; ЕГН; телефонен номер.
 5. Потвърдете, че сте наясно с правилата и създайте акаунта.

Регистрацията ще бъде отказана, ако Sportingwin установи, че друго лице със същия IP адрес е отворило сметка в сайта.

Активиране на профила

След като регистрацията е финализирана и всичко е наред, Спортинг Уин ще Ви изпрати съобщение на електронната поща. В него се съдържа линк, който трябва да последвате, за да отключите достъпа до акаунта.

Как се верифицира акаунт

Възможно е да залагате след Sportingwin регистрация, но опитите за теглене ще бъдат неуспешни, ако профилът не е верифициран. Компанията изисква следните документи:

 • За самоличност – паспорт, лична карта или книжка за управление на МПС.
 • За разплащане – снимки на банкова карта или screenshot на дигитален портфейл.
 • За адрес – разписка за платен ток/интернет.

Копията на документите могат да се прикачат в сайта на Sportingwin или да се изпратят на електронната поща на съпорта.

Визия и функционалност на платформата

Сайтът на SportingWin притежава по-различен дизайн от останалите оператори на пазара. След като изпишете домейна и натиснете бутона “Enter”, незабавно бивате пренасочени към страницата с мачове на живо.

Най-горе се намира главната навигация на платформата, която препраща потребителите до другите звена. Може да разгледате сегмента с предстоящи срещи (Спорт), да научите повече за бонусите или да посетите раздела с eSports събития.

В централната зона са разположени мачовете и пазарите към тях, докато вдясно има предаване на живо и електронен фиш.

В случай че светлата визия на Спортингуин не Ви харесва, може да маркирате символа “Луна” и да преминете към тъмен режим.

Бонуси в Sportingwin

Слабо звено на Sportingwin Bulgaria е листата с промоции. В нея няма много предложения, което отблъсква част от потребителите.

В защита на букмейкъра можем да споделим, че той тепърва прохожда и се фокусира върху новите играчи, за които е осигурена стартова оферта.

След като преминат регистрация, играчите могат да влязат в секция “Оферти” и да заявят участие в началния бонус. Следва да реализират депозит и ще получат 100% увеличение на внесената сума до 100 лева. Изисква се 1-кратно превъртане на депозита и 10-кратно разиграване на бонус средствата, като се зачитат залози на живо с коефициенти над 1.60.

В случай че участникът освободи първия дял от офертата и депозира отново, Sportingwin бонус ще го възнагради с 50% бонус до 250лева. Правилата за отиграване са същите, а срокът е 14 дни.
Важно е да се отбележи, че допринасят губещи и успешни залози, но не и такива, които са уредени като отменени или затворени.

За редовните посетители на Спортинг Уин има всекидневен бонус “Комбо на деня”, ако направят залог на колонка, съставена от букмейкъра, и тя се окаже печеливша.

Спортни залози

Основният фокус на екипа, стоящ зад Sportingwin, пада върху спортните залагания. Те са обособени в самостоятелен сегмент, а събитията са перфектно структурирани, за да се откриват лесно, без много търсене.

Използвайки бутона “Спорт”, влизате в страницата и започвате да разглеждате наличните тиражи. Букмейкърът публикува календар с мачовете в следващите 7 дни, като ги подрежда по спорт и начален час. Може да използвате компактния вид, в който се показват единствено ставките за краен победител, или да изберете разширения вариант с Гол-Гол и Под/Над.

Регистрираните потребители имат възможност да посочат любим отбор и да наблюдават неговите изяви. Също така има секция “Любими събития”, в която е препоръчително да се прибавят срещи, на които се планират залози.

Най-търсените спортни залози в Sportingwin са:

 • Футбол
 • Тенис
 • Хокей на лед
 • Баскетбол
 • Баскетбол 3х3
 • Волейбол
 • Американски футбол
  Бейзбол
 • Тенис на маса
 • Хандбал

Залози на eSports

В платформата на Sportingwin има отделен фрагмент, насочен единствено към любители на електронните спортове. Приемат се залози на различни видеоигри и състезания, а съставянето на фишове е подобно на това при останалите спортни дисциплини.

Най-често в тиражите на Sportingwin попадат следните еСпортове:

 • Counter-Strike: GO
 • Dota 2
 • E-basketball
 • E-football
 • League of Legends
 • Starcraft

Потребителите залагат на eSports с реални средства или бонуси, ако разполагат с такива. Освен крайния победител, могат да се прогнозират брой карти/голове, хендикап линии, точни резултати и т.н.

Коефициенти

При първото посещение на Спортингуин – коефициентите са изписани в десетичен вид (напр. 1.50). Това е продиктувано от честото му приложение в България и лесното пресмятане на очакваните печалби.

В електронния фиш има бутон “Настройки”. След като го маркирате, изскача прозорец с няколко опции, а една от тях Ви позволява да смените типа на коефициентите. Освен десетични, може да използвате американски или дробни.

Инструменти и полезни функции

Залозите са по-успешни, когато залагащият оказва контрол върху тях. Това действие се изпълнява чрез специални инструменти, част от които попадат в сайта на SportingWin.

 • Cash Out – служи за уреждане на фишове преди края на избраните срещи
 • Bet Builder – помага за съставяне на комбинации, в които присъстват пазари от един-единствен двубой
 • Multiples – автоматично създадени колонки с 10% бонус към печалбата
 • Шампион – предвиждане на крайните победители в топ първенствата и турнирите на Стария континент
 • My Favourite Team – функция, която Ви позволява да изберете любим отбор и да следите неговите мачове

Разплащания в сайта

Разплащателната система на Sporting Win не предлага изобилие от методи, но предимствата са свързани с бързото одобряване на преводите и липсата на такси.

Всеки, който планира залози в сайта, може да зареди сметката си чрез ePay.bg, Easypay или дебитна карта (VISA/Mastercard). Минималната сума за внасяне е 10 лева.

Начините на теглене от букмейкъра са сходни, но минималният праг е 50 лева. Освен това потребителите трябва да са усвоили взетите бонуси и да са разиграли депозита поне веднъж, за да поискат изплащане на средства.

Контакти и обслужване

Комуникацията с операторите на Sportingwin протича на български език. Има няколко варианта за връзка, които са активни денонощно. Това са:

 • Форма за въпроси в сайта
 • Live чат
 • Мейл: support@sportingwin.com.

Въпроси и Отговори

Има ли забавяне при теглене от Sportingwin?
Да, но сроковете са кратки. При теглене чрез Easypay забавянето е 2-3 часа, докато при ползване на банкова карта – до 2-3 дни.

Защо е нужна верификация в СпортингУин?
Тази процедура се налага да бъде премината, за да може компанията да установи дали сте граждани на България и дали имате навършени 18 години.

Мога ли да залагам в Sportingwin без регистрация?
Не, задължително е да отворите акаунт, за да участвате в онлайн залози.

Какви видове залози предлага Спортинг Уин?
Букмейкърът приема залагания на 20 различни дисциплини, като най-търсени са: футбол; електронни спортове; тенис; баскетбол и хокей на лед.