Palms Bet Начален Бонус Спорт

Мобилни Залози и Приложения в България

Кое е най-доброто приложение за спортни залози в България? Нашият анализ на различните приложения на букмейкъри разкрива как се най-доброто място за залагане през мобилни устройства.

Мобилна версия vs Букмейкърско приложение

Тъй като де факто всеки носи интернет устройство в джоба си и запалените типстъри искат да използват мобилните си телефони за поставяне на спортни залози, онлайн бетинг платформите също са се фокусирали върху своите приложения за онлайн бетинг.

Мобилните приложения обаче могат да варират и да се различават по следния начин: Има нейтив бетинг приложения за спортни залози и мобилни (или адаптивни) уебсайтове. Ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете за тях, и ще ви покажем как избираме нашите любими приложения.

Мобилна версия

От една страна имаме букмейкъри, които предлагат единствено адаптивна мобилна версия на своите услуги. Това означава, че използвате мобилното си устройство, независимо дали е смартфон, iPhone или таблет, за да въведете името на букмейкъра в лентата за търсене на браузъра и автоматично ще бъдете отведени до адаптираната страница на офертата за мобилни залагания. Разбира се, в нашите ревюта ние ще ви пренасочим към точните адреси на съответните бетинг мобилни сайтове, за да не въвеждате ръчно адрес.

Предимства на мобилните версии

Респонсив браузър порталите рядко създават проблеми и обикновено можете да получите достъп до пълните предложения на букито, когато сте в движение. По правило всяка екстра, която имате на разположение в десктоп версията, работи и на мобилната – от регистрацията до изплащането на печалбите. Преди години имаше букита, които ограничаваха начините за изплащане или изобщо забраняваха преводи в мобилните си версии, но днес всичко това е възможно точно както и от компютър.

Следователно използването през мобилния браузър е свободно достъпно за всички играчи по всяко време, без да се налага да изтегляте приложение. Операционната система – била тя iOS, Android, Harmony OS и т.н. е без значение. Уеб браузър приложението за залагания може да се използва с всички мобилни устройства, независимо от тяхната операционна система.

Приложения за залози

Някои портали за залози се ограничават до предлагането на браузър приложение. Например, играчите в AlphaWin БГ могат да се насладят само на мобилна версия. Поради нарастващото използване на смартфони и таблети обаче, повечето оператори обърнаха необходимото внимание и на своите iOS & Android Apps. Особено за големите имена си е почти задължително да имат собствено приложение, което да е налично за изтегляне и по този начин да са независими от всякакви браузъри. Обикновено се прави разграничение между Android (със съответния apk) или iOS.

Предимства на букмейкърските приложения

Предимствата на букмейкърските приложения са лесно обясними. След като изтеглите и инсталирате файла, бетинг програмата на любимия ви букмейкър е на само един клик от вас. Винаги имате опцията да зададете в настройките да оставате винаги на линия в системата и да не се налага да въвеждате парола при всяко посещение.

За по-голяма сигурност, някои брандове използват за логин сензора за пръстови отпечатъци на смартфона или таблета ви. Това не е възможно, когато се използва един сайт през браузър.

Според IT специалистите мобилните приложения трябва да бъдат поне една идея по-бързи от мобилните версии, защото графичните елементи са изтеглени на устройството и не е необходимо да се зареждат наново при всяко отваряне на портала. Обикновено обаче разликата е трудно забележима за обикновения играч, така че това не трябва да бъде водещ критерий при избора ви.

Изтегляне на приложение за залози

Android приложения за залози

В миналото Google не разрешаваше приложения за спортни залози за Android в Play Store. От скоро, за радост, те са отново на линия там, където им е мястото.

Прилагат се обаче стриктни регулации и сложни проверки, поради което все още има сайтове за онлайн залози, които не успяват да качат апликацията си. Най-големите като Betano App и Bet365 Android приложение успяха да преминат през тестовете и проверките, но по-малките български компании все още се затрудняват.

Ако софтуера на един бранд продължава да не е наличен в Google Play Store, компаниите предлагат apk изтегляне през мобилния си сайт. След изтегляне на apk ви остава само да отворите изтегления файл и да проведете инсталирането. След това приложението за Android е готово за употреба, точно както би било и при изтеглянето му от Play Store, и можете да използвате неограничено продуктите.

iOS приложения за залози

С едно-две изключения, сайтовете за залози в България имат паралелен iOS app, заедно с този за Android.

Тук може спокойно да се каже, че 100% от наличните Apple приложения в букмейкърите могат да се намерят по обичайния маршрут през търсачката на Apple App Store. Тази категоричност идва от факта, че платформата за приложения на Епъл много по-отдавна работи с хазартни приложения.

Кое е най-доброто приложение на букмейкър в България?

Разбира се, че за титлата най-добро приложение за залози в България има много кандидати. Много, да не кажем повечето, от букмейкърите в България осигуряват прекрасно изживяване на мобилно устройство. Разликите обикновено са незначителни и всичко се опира до личните предпочитания най-вече във визуално естество.

Общото между най-добрите букмейкърски апликации е, че предлагат мобилна версия, изтегляем app и, не на последно място, солиден каталог от пазари и коефициенти. Дизайнът, навигацията и функционалността не остават много по-назад като значение.

В нашите ревюта разгледахме различни конкретни теми като:

  • Методи за депозит и теглене от телефон
  • Стъпки за създаване на регистрация през приложението
  • Мобилни бонуси и промоционални пакети
  • Инструменти и екстри за играчите
  • Мобилни спортни залози
  • Мобилни казино игри
  • Изтегляне на приложенията и опит с мобилната версия

Как работят преводите на истински пари през приложенията за спортни залози?

Това как функционират разплащанията през апп за залози е един от уместните въпроси, които си задават клиентите. Много е важно мобилните потребители да нямат пречки да преведат пари през телефона си. По правило и депозитите, и тегленията е задължително да могат да се обработват през мобилно устройство.

Българските букмейкъри като Sesame Mobile дори ви предлагат да платите със сметката си за телефон, но не би трябвало да имате проблем да въведете данните от кредитната си карта, да минете през онлайн банкирането си, или през платформата на ePay.bg или през какъвто и да е друг метод, предлаган от букито.

Бонус за потребители на мобилни приложения

Допълнителен бонус за мобилни спортни залози може да направи онлайн забавлението чрез приложение още по-сладко. Специалните мобилни бонуси обаче не са стандарт, а по-скоро изключение.

Това е лошата новина, а добрата е, че операторите редовно създават често нови и атрактивни бонуси и те винаги са налични на смартфоните и таблетите – просто те не са ексклузивни за тях, а могат да се ползват и от настолни устройства.

Често задавани въпроси

Каква е цената на приложение за спортни залози?

Приложенията са достъпни без заплащане за тях. Обикновено е необходим депозит за поставяне на залози, освен ако не уцелите някоя специална промоция за мобилен бонус без депозит.

Колко мегабайта е средно едно приложение на букмейкър?

Повечето приложения за залози на българския пазар са между 50 и 100 MB.

Има ли приложения за залози в App Store?

Да, всяко букмейкърско iOS приложение е в App Store. Ако не откриете букмейкъра си там, значи той не разполага с приложение.

Има ли бетинг апликации в Play Store?

Да, при Android вече е възможно да се изтегли приложение от официалното място за това, но все още не всички софтуери са достъпни в Play Store.

Какво е apk изтегляне?

Докато един букмейкър все още няма приложение в Ply Store, той предлага като алтернатива директно изтегляне през своя уебсайт на бранда под формата на .apk файл. Самата дума .apk идва от Android Package – инсталационен файл.

Мога ли да залагам с реални пари в букмейкърско приложение?

Да, разбира се. В лицензираните хазартни брандове спортните залози се осъществяват само с реални пари (или с бонуси от букмейкъра) и този вид хазарт е напълно възможен през приложенията.